Bendt Bendtsen undersøges af politiet

Politiet efterforsker nu Bendt Bendtsens lemfældige omgang med våbenlovgivningen. Straframmmen kan være op imod to år skriver B.T.
"Vi læser også aviser på Fyn, og selv om vi ikke har modtaget en politianmeldelse, så har vi indledt en undersøgelse mod Bendt Bendtsen for brud på våbenloven af egen drift. Nu må vi tale med parterne i sagen, og skulle vi sigte nogen, så er det i første omgang chaufføren, der har gjort noget galt, ved at køre rundt med våben uden jagttegn. Her vil Bendt Bendtsen kunne blive sigtet som medskyldig", siger chefanklager Jan Stick fra Fyns Politi til B.T.

Det er nu usandsynligt at Bendtsen ryger i kasjotten, men at Bendt "Betjentsen" nu undersøges af politiet er og bliver en slem pine for Bendtsen i den kommende EP-valgkamp, som løber af stablen nu og frem til valgdagen 7.juni, ikke just den kampagne-start som Bendtsen havde regnet med. Som Berlingske Tidendes kommentator Thomas Larsen meget præcist formulerer det: "Det ser unægtelig ud til, at Bendt Bendtsen har gjort riflen klar, taget præcist sigte og med stor kraft skudt - sig selv i foden".

Her på bloggen kunne jeg den 22. marts afsløre at Bendtsen muligvis havde haft rod med paragraferne omkring opbevaring af våben i forhold til våbenlovgivningens paragraf 9, stk. 2 der lyder: "En transporttilladelse efter stk. 1 kan kun gives efter forud indhentet samtykke fra politimesteren (politidirektøren). Transporttilladelsen udstedes på en særlig blanket til den pågældende medarbejder personligt. Udstedelsesdato, udløbsdato og formål skal fremgå af tilladelsen. Tilladelsen skal medbringes under transport af våbnene.

Læs mere om Bendtsen-sagen her:

Bendtsen øvede sig på jagt-forklaringer

Bendt Bendtsen reklamerede for BMW

SF-ordfører: Bendtsens pamperi

Har Bendsten styr på loven?

Kommentarer