Seneste nyt: Nato-afgørelse udskudt - Statsministeriet indkalder til pressemøde lørdag 13.30

Ritzau oplyser nu at Natos stats - og regeringschefer der er samlet til Natos 60 års jubilæum i Baden Baden højst overraskende ikke er nået til enighed omkring Fogh som fremtidig Nato-generalsekretær. Efter sigende skulle tyrkerne stadig have forbehold overfor Fogh Ramussens kandidatur, og er dermed igen malurten i bæret for Fogh.

Der afholdes pressemøde i Baden Baden kl. 23 her til aften.

Kommentar: Det diplomatiske spil er ret så højspændt, og at følge med i dette drama er bedre end alverdens fodboldkampe. Hvad der lignede arbejdsfrokost hvor de sidste ting blot skulle klapp er nu endt i en kamp mellem Tyrkiet vs. Merkel/Fogh og andre store europæiske lande. 1-0 til tyrkerne, står der nu, men mon ikke Fogh/Merkel hurtigt kommer op på 1-1 inden weekenden er omme.

UPDATE 23:01: Anders Fogh Rasmussen afholder pressemøde i morgen lørdag kl. 13.30 i Strasbourg oplyser TV2 News. Politisk redaktør på TV2 og kommentator Helle Ib siger samstemmende til TV2 News at "den er hjemme" for Fogh. Qvortrup begrunder det med at Statsministeriet og Fogh ellers kun vil indkalde til pressemøde, hvis der er godt nyt at fortælle. Alt tegner nu til at de afsluttende diplomatiske detaljer afklares inden i morgen kl. 13.30, hvor Fogh afholder pressemødet i Strasbourg.

Kommentarer