Velfærden vælter

Velfærden udhules af hulemanden Anders Fogh Rasmussen der atter engang må have fundet minimalstats-bogen fra 1993 frem fra loftet hjemme hos Anne-Mette Rasmussen og læst grundigt i den inden arbejdet med det nye skatteudspil.

Fogh-regeringen vil nu iværksætte den mest ulige reform i mands minde - med lidt socialt krydderi fra DF på toppen af teaterstykket, et teaterstykke som reelt er planlagt i forvejen mellem VKO. DF kommer ind som en falsk Robin Hood på den politiske forhandlingsscene og agerer socialt ansvarlige så selv Christian Stadil ville tabe både brille og oparbejdet karma i ren misundelse. Men forhandlingsspillet mellem VKO er reelt aftalt på forhånd mellem VKO på Marienborg ved et hemmeligt møde søndag aften. Skuespilstalentet fejler intet og VKO burde lynhurtigt indstilles til årets Reumert for bedste teatralske talent på Christiansborg.

Enhedslistens Johanne-Schmidt Nielsen maler meget præcist i et blog-indlæg på Politiken billedet af, hvad det egentlig er som regeringen har gang i for øjeblikket med deres nærmest surrealistiske "teater-forhandlinger" mellem DF og VK i det Schmidt-Nielsen kalder "Danmarkshistoriens mest ulige reform".

Her en sjov kort tegnefilm produceret af SF og Jannik Hastrup om Foghs forringelser af velfærden siden 2001, og som blot ser ud til at fortsætte med den nye skæve og ulige skattereform, hvor forskellen på rig og fattig øges markant, som LO's Jan Kæraa har fremlagt på fin vis.

Kommentarer