Afsløring: Arbejdsomme Troels slår søm i

SJOV OG HALLØJ

Hvor gemmer Troels Lund Poulsen sig mon henne? B.T. har forsøgt at få fat i den tidligere skatteminister i hjemmet på Midtsjælland. Under overskriften "Intet spor af Troels Lund Poulsen" rappoterer B.Ts udsendte følgende hjertegribende beretning fra den tidligere skatteministers hjem, som Troels deler med Sophie Løhde fra Venstre:

"Selv efter gentagne bank på hoveddøren kommer der intet svar.
Efter 20 minutters venten dukker en groggy Sophie Løhde op i gråt joggingtøj i vinduet. Det ser ud som om, hun har sovet, selv om klokken er 16.30."

Politisk-analyse.dk kan nu afsløre at Troels var ude at hamre søm i. En måde Traktor-Troels afreagerer på midt i stormvejret. Eller måske er det en test på at hamre søm i den politiske kiste?

Se Troels søm-hammeri her:Det var ellers en frejdig Lund Poulsen der kunne fejre ti år på posten som MF'er for Venstre.

Få dage før skatte-sagen breakede delte Lund Poulsen sin glæde ved at arbejde for folkestyret "Der er rigtig mange spændende opgaver foran mig", udtalte han på hjemmesiden troelslundpoulsen.dk den 29. september:Og det er ikke kun Troels der synes han er en meget arbejdsom fyr. Tidligere forsvarminister Søren Gade var vild med at lave en fuldbyrdet støtte-erklæring til Troels i september-valgkampen.
"Han er en meget arbejdsom fyr".Nuvel. Skatte-stormvejret trækker i disse dage op om Traktor-Troels efter Ekstra Bladet i dag søndag kunne afsløre, at Poulsens særlige rådgiver Peter Arnfeldt i sin tid som Lund Poulsens højre hånd forsøgte at afsætte Thornings skattesag til Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaard. Peter Arnfeldt kan ifølge flere juridiske eksperter risikere fængsel for at videregive personfølsomme oplysninger.

Som Troels - nærmest profetisk sagde i valgbussen sammen med de ivrige VU'er, da alt var fryd og gammen i september måned:

"Alt er perfekt. Dog kunne vejret være en smule bedre. Men det gør jo ikke noget, når man har det hyggeligt"Det ser ud til at trække op til alvorligt uvejr for den 35 årige Lund Poulsen. Spørgsmålet er om det er så hyggeligt lige nu. Men så er der er jo altid de grå joggingbukser, en groggy kæreste og et søm der kan hamres i på Midtsjælland, imens undersøgelseskommissionen gør sit arbejde færdigt over de næste par år.

Læs mere om Troels-sagen her:

Medieoverblik: Skat-gate

Ekstra Bladet afslører mulig kilde bag skatte-læk

Kommentarer