Delte meninger om nyt spam-spil fra LA

Liberal Alliance har i denne uge lanceret deres nye Facebook-applikation, der går under navnet Freedom Fighters.

Applikationen er er et realitygame, hvor man aktivt deltager i et spil, hvor man som medlem af LA påtager sig en række missioner som applikationen stiller den aktive spiller.

Man kan eksempelvis enten "syntes godt om", dele eller debattere på udvalgte hjemmesider, artikler, blog-indlæg og forskellige Facebook-updates.

Det giver en række point at kommentere kritisk på eksempelvis SF eller S Facebook-sider, og man agerer således som partisoldat i kampen mod "de røde".

Læs Politikens omtale her

Delte meninger

Meningerne om Liberal Alliances nye internet-spil Freedom Fighters er delte

"Jeg tror ikke at jeg har lyst til at være en brik i et LA spil", siger Socialdemokraternes Karen Hækkerup i dag på sin Facebook-profil.

Andre er mere positive:

"Kredit til LA for at tænke ud af boksen! Selvom det nok desværre ender med at blive en troll-maskine, synes jeg de har imponeret pænt med en ud-af-boksen løsning", siger Mikael Lemberg på kommunikationsforum.dk

Flere mener at LA's spil blot bliver en ren spam-maskine hvor aktive LA'er blot besøger politikere fra rød blok og indsætter standard-svar i indlæggene.

kommunikationsforum.dk kører der lige nu en heftig debat om LA's Freedom Fighters.

En af de positive kommentarer i debatten på k-forum.dk kommer fra Thomas Zimmerman:

"Normalt gider jeg ikke computerbaserede spil, men "Freedom Fighter" er en behagelig undtagelse, fordi spillet giver mening ude i den virkelige verden."

Andre er mere kritiske overfor spillet.

"(...) Jeg tvivler egentlig på, at applikationen bidrager til, at brugerne flytter sig bare en tøddel, når missionerne bag fjendens linjer er sat op til at være, at man får points for at skrive på Lars Løkkes væg ud fra teaseren "Er Venstre stadig liberalt" eller "Sig fra! Nej tak til socialisme!" på Thor Møgers Facebookside. Det svarer til, at man i folkeskolen fik et fodboldkort for at åbne døren ind til de store drenges omklædningsrum, råbe "røvhuller" og tage benene på nakken. Man får sit fodboldkort, men man har ikke nødvendigvis bidraget til en større forståelse af de store drenges eller sin egen identitetsskabelse.", siger eksempelvis Benjamin Rud Elberth i debatten på K-forum.dk.


Læs hele indlægget om LA's nye spil og hele debatten her


Foto: Mikael Kristensen

Kommentarer

Anonym sagde…
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde…
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde…
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde…
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.