Multinationale selskaber skal betale skat i Danmark

Det er urimeligt, når store virksomheder i årtier ikke betaler en krone i skat i Danmark og er med til at støtte det land de opererer i.

De multinationale selskaber nyder godt af vores infrastruktur, vores veje og vores uddannelsesniveau og dermed veluddannede medarbejdere. Man mener at Danmark går glip af op imod 15 milliarder kroner der kunne bruges fornuftigt til velfærd i det kriseramte Danmark.

Men virksomhederne vil ganske enkelt ikke være med til at betale til det fælles.
De multinationale selskabers kollektive nasseri på Danmark skal stoppes.

Det kræver flere ressourcer og strengere lovgivning. Skatteminister Troels Lund Poulsen har lovet at gøre noget ved det, men indtil videre er det bare snak. En handlingsplan skulle lægge klar omkring sommerferien.

Indtil nu er der faktuelt skåret i bemandingen hos den afdeling i SKAT der arbejder med multinationale selskabers skatteforhold. Man er nu nede på 162 medarbejdere. Det er ikke godt nok, når ministeren lover bod og bedring.

Politisk Analyse har oprettet gruppen "Multinationale selskaber skal betale skat i Danmark" på Facebook. Bliv medlem nu.

Tjek iøvrigt Frank Aaens udmærkede side: www.multinasserne.dk for mere information, hvor du også kan sende en mail til skatteminister Troels Lund Poulsen.

Læs mere her på DR.dk