Løkke under massivt pres


»Vi er oppe i en sag af hidtil uset alvor, og det er noget, regeringen og Lars Løkke Rasmussen vil høre meget, meget mere til. Nu skal alle papirer fremlægges, også dette her hemmelige Løkke-papir, så vi kan få afklaret, om Statsministeriet har været involveret«, sådan lyder kommentaren fra Socialdemokraternes Morten Bødskov til Politiken i dag.

Et hemmeligt dokument fra Statsministeriet skulle muligvis vise at Statsministeriet har forsøgt at blande sig i Statsrevisornes arbejde. En mail som Avisen.dk har fået adgang viser muligvis at Statsministeriet har blandet sig i det uafhængige arbejde.

»Jeg har ikke noget ønske om at holde noget skjult, for der er ikke noget at holde skjult«, siger statsministeren

Se mailen her (eksternt link til Avisen.dk)

SF og S angriber Løkke

Thorning og Søvndal kræver nu papirene fremlagt i sagen.

- Det er helt afgørende, om der har været papirer, som er produceret i Statsministeriet, som er givet til de to statsrevisorer. Hvis det er tilfældet, så er det meget alvorligt, siger Helle Thorning-Schmidt, siger Helle Thorning Schmidt til Ritzau Nyheder.

- Det hemmelige Løkke-papir er formentligt den instruks, som vi må tro - indtil vi har fået det at se - at Statsministeriet har udstyret henholdsvis Venstres og Konservatives statsrevisorer med, siger Villy Søvndal til Ritzau Nyheder.

Følg sagen på Avisen.dk