Socialdemokraterne lancerer ny hjemmeside

Socialdemokraterne har lanceret en ny og flot designet hjemmeside.

Den nye hjemmeside er langt mere enkel og overskuelig end den gamle, og der er massiv fokus på video, lyd samt muligheder for donation og støtte til sosserne. Dermed læner S-webteamet sig op af Obama-formen fra 08', hvor det at vælgerne opfordres til donere og støtte er i centrum. Også SF bruger dette på deres site.

Ligesom det er tilfædet på SFs hjemmeside, så figuerer såvel Søvndal og Thorning sammen i kampagnen "Fair Forandring".



S-sitet er delt op i fire klare menu-punkter: "Mød", "Kend", "Følg" og "Støt".

Røde farver er dominerende og selvom der enkelte steder sniger der sig nogle underlige orange/blå-farver ind, så ser sitet overordnet nyt og friskt ud - og det virker seriøst og overskueligt, omend man skal klikke lige rigeligt for at finde videoerne og Helle.tv

Et nyt initiativ er videoer, hvor der bliver vist rundt i Socialdemokraternes partikontor og ligeledes i Analyse - og Informationsafdelingen.

Videoerne er højst sandsynligt ment som en appetitvækker til kommende medarbejdere, men er også ret interessant for andre interesserede.


Tjek Socialdemokraternes nye side her


Kilde: www.socialdemokraterne.dk

Kommentarer

Hej Mikael

Tak for den første analyse i blogland om vores nye site.

Benjamin, Webredaktør, Socialdemokraterne
Hej Benjamin,

Tak for det - omend det blev en meget kort analyse, tiden var knap (-:

Det er et rigtig fedt site i har fået lavet. Det virker meget kampagneorienteret og signalerer til vælgerne at alle kan gøre noget aktivt i form af støtte/support for S osv.

/Mikael