Enhedslisten: Pind er en løgner

Søren Pind lyver - og det er ikke første gang. Sådan lyder reaktionen fra Enhedslistens Line Barfod efter Søren Pind i går den 21.9 på sin blog har påstået, at en dømt pædofil voldtægtsmand skulle være blandt irakerne i Brorson kirke. Søren Pind påstår ifølge Enhedslisten ligeledes, at den dømte skulle være blandt de afviste irakiske asylansøgere, som blandt andet Enhedslistens Line Barfod har udtalt sig til fordel for.

Søren Pind skriver på sin blog igår aftes på Berlingske Tidende kl. 22.50:

"Er du på anstændighedens og medmenneskelighedens side, når du vil lade en pædofilidømt udenlandsk statsborger blive i Danmark? En voldtægtsorbryder, der har krænket børn? Er det det anstændige synspunkt? Hvornår lærer du - og andre på din side af hegnet - at det at tage patent på anstændigheden og godheden er en boomerang? At sandheden altid er større og mere end blot følelser i et enkelt øjeblik"?

Line Barfod går nu til modangreb på Pinds blog-udsagn, som hun mener er direkte løgnagtig.

"Det er direkte usandt når Søren Pind siger, at den pædofilidømte er blandt de afviste asylansøgere."Det er fuldstændig vanvittige påstande, Søren Pind kommer med. Det passer simpelthen ikke. Han ved udmærket godt, at Kirkeasyls kampagne alene har handlet om de afviste asylansøgere - ikke om kriminelle, der er udvist ved dom".

Enhedslisten hævder dermed at den omtalte person, som Søren Pind fremhæver i sin blog ikke er blandt de afviste asylansøgere, som en stor del af den danske befolkning har vist deres sympati over for. Han blev udvist ved dom efter at have haft opholdstilladelse, og er således ikke i den gruppe, som Kirkeasyl vil have givet humanitær opholdstilladelse.

"Søren Pind blander pærer og bananer sammen. Gruppen af irakere, der er udvist ved dom, er en helt anden gruppe end de afviste irakiske asylansøgere, som jeg og mange andre har støtte i deres ønske om ophold. Det gør sagen endnu være for Søren Pind, at han henviser til en anonym blog, hvor en tilfældig iraker hænges ud som pædofil og voldtægtsforbryder. Jeg vil stærkt opfordre personen på billedet til at rejse injuriesag mod den anonyme blogejer og mod Søren Pind, siger Line Barfod.

"Det er desværre ikke første gang, Søren Pind er på kant med sandheden på sin blog. I januar brugte han et fire år gammelt klip til at påstå, at FN under Gazakonflikten støttede Hamas. Det er et kæmpe problem, at en så højt placeret politiker omgås så lemfældigt med sandheden, slutter Barfod på Enhedslistens hjemmeside.

KIRKEASYL KRÆVER DEMENTI


Også Kirkeasyl er rasende på Pinds udsagn. Kirkeasyl mener der er tale om misinformation fra Pinds side:

"Det er lodret forkert, når Søren Pind og BT skriver, at den voldtægtsdømte er én af de afviste asylansøgere. Det fremgår af artikler om sagen, at det drejer sig om en person, der havde ophold i Danmark, men blev dømt til udvisning. Der er således ikke tale om en afvist asylansøger, som Søren Pind og BT påstår.

Kirkeasyl kræver en klar undskyldning fra Pind:

"Vi opfordrer på det kraftigste Søren Pind til at give den pågældende iraker samt Kirkeasyl et dementi og en undskyldning, lyder det på Kirkeasyls hjemmeside.


Links:

Søren Pinds blog-indlæg

Kirkeasyl: Søren Pind misinformerer groft om kirkeasyl


Enhedslistens pressemeddelelse


Kilde: www.enhedslisten.dk

Kommentarer