SF: Vindmøller på Christiansborgs tage


SFs klima - og energiordfører Anne Grethe Holmsgaard tager nu nye slagkraftige metoder i brug for at trænge igennem i klimadebatten. SF'eren foreslår at der skal være vindmøller på Christiansborgs tage, så folkestyret kan være selvforsynende med energi. Det vil ifølge Holmsgaard både give København en fantastisk skyline og styrke bæredygtigheden.

"Vindmøller på tagene er fremtiden. Landjorden er snart fyldt op og hav-vindmølleparker, kæmper SF allerede hårdt for. Nu er det tiden inde til at tænke 5-10 år frem i tiden, siger Anne Grete Holmsgaard.

"Der er masser af vind omkring Christiansborg. Og bygningen er så høj, at vi ikke behøver bygge særligt høje mølle-tårne, for at møllerne kan snurre rundt. Det vil være dejligt at høre vingesuset og tænke på, at vi på Christiansborg kan være selvforsynende med energi og endda levere strøm til ministerierne, siger Anne-Grete Holmegard, som peger på, at der er masser af plads på statsministeriets tag.
København er kendt for sine mange tårne og spir. De 10 meter høje vindmøller på byens mange tage vil være et flot supplement. Prøv lige at overvej den smukke, nye skyline".

Hvis alle danske hustage er dækket med vindmøller, forventes det at kunne dække halvdelen af Danmarks energiforbrug.

....KLOKKEKLAR APRILSNAR (-: NYD FORÅRET!

Kilde: www.sf.dk

Kommentarer