Fogh og Løkke motions-løber fra deres politik

Man så i gårsdagens nyheder en friskfyragtig Fogh sammen med en ligeså adræt sunhedsminister løbe rundt med unge fra et Julemærkehjem i en skov. De løb og løb. Det viser åbenbart politisk overskud - ifølge en eller anden Venstre-spindoktor at Fogh løber fra sin politik ude i landets skove. Han burde istedet have taget en rask spadser-tur sammen med nogle af de asylbørn der sidder og har brug for frisk luft.

Læs mere her:

http://www.venstre.dk/index.php?id=4761&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1713&tx_ttnews%5BbackPid%5D=4606&cHash=443e3d9936

At Fogh vælger at løbe ture og lancere sundhedsplaner, og samtidig blive set med en ny slank Løkke (der har fået påbud om at optræde mere fit og frisk) er endnu et klokkeklart signal om at symbolpolitikken er omend endnu mere vigtigt ved dette valg end i 05 0g 01. Væk med kiloene, ud i naturen - det kan vi li' at se, et raskt og rørigt ministerpar.

Fogh har lancert VenstreTV og ligger online døgnet rundt med tv-klip via banner-annoncer på diverse websites. Samtidig ruller Venstres valgkamps-maskine rundt i København og sætter plakater op - systematisk og med masser af økonomiske ressourcer i baglommen fra Dansk Industri og andre støttere. Alene Venstre og Konservative har et budget på 100 mio - SF har et budget på 3 mio. Enhedslisten under det halve.

Jo - man kan sagtens løbe motionsløb i skoven og løbe fra håbløs politik om asylbørn med en fed check i baglommen fra de tunge drenge i dansk erhvervsliv. Men hvem kommer først i mål? Thorning eller Fogh? Og hvem bliver taget for at være dopet med for meget spin? Det får vi se den 13. november.

Godt valg!

Kommentarer